Local Skincare

Skincare local yg best .. utk early pregnancy.. sebelum ni pakai tabita .. tapi dah start takut kulit jd gelap dan kusam.. nk try mylara skincare ok x for early pregnancy ?#firstbaby #ingintahu #bantusharing

44 Balas

untuk early pregnancy ni sgt2 la kene jaga sis,dr segi skincare ke makeup ke ape.. kene tgok2 ingredients dia tu. sbb boleh effect pd kndungn kite. klu nk guna better yg drugstore punya. paling2 kalau local Pon sy akan guna produk ainaa sbb cleanser dia Pon xberbuih. ad je produk yg xbhya utk org biasa tp kndungn produk tu bhya utk bby dlm prut. kne bnyk research.