Local Skincare

Skincare local yg best .. utk early pregnancy.. sebelum ni pakai tabita .. tapi dah start takut kulit jd gelap dan kusam.. nk try mylara skincare ok x for early pregnancy ?#firstbaby #ingintahu #bantusharing

44 Balas

woii tu product semua ada mercury. x takut ke rosak skin barrier? x takut sakit buah pinggang ke guna benda ada mercuryy?? come on lahh. dh 2023 kott. beli jela product dkt drugstore ke sasa ke sephora ke. dok laa pakai product sampah warna warni aidilfitri tu kenapa. punya besepah doctor share dkt fb tiktok psl product sampah nii pon still lagi nak guna.

12mo ago