sakit bila kencing

Skg ni dah nak masuk 20 mgu... Rsa sakit bila kencing kenapa tu yea... Ada x mommy's rsa mcm sya rsa ni...??

11 Balas

Sakit mcmana tu? Klu UTI, dia rs panas bila membuang and kencing x keluar byk (x lawas). Sy br minggu lepas rs sakit tp bkn psl UTI. tau2 ada mcm jerawat kecil. psl travel, panty liner pakai sehari. Tp 2 hari hilang dh.

Kencing kotor 2, banyak kan minum air masak sis, minum air bali, bila rasa nak kencing terus pergi tandas jgn tahan2 kencing

kencing kotor maybe. jumpa doc please. minum air saja tak cukup sbb kena makan ubat untuk lawas dan buang kencing kotor.

Minum air barli tanpa gula, minum air masak banyak2. Kalau masih x hilang, sis kene g klinik.

minum air bebyk sblum next appointment kk . sblum sgkut kat nurse baik cegah . hihi

Kencing kotor tu sis. Pergi klinik klau rsa berlarutan sakit tuu.

slalunya klau kncing sakit mknanya ada kncing kotor sis

Kencing kotor...minum air masak banyak...

Minum air msk byk.kncing kotor tu

Bnyakkan mnum air masak sis