Doakan sy yea 32m 6ari kmaring bby mngerass risau bersalin premature

Skarng kene duk lam labour room Jalan dh buka 5cm Tpi alhamdulillah contration dh breti pgi ni Tpi xbleh blik.. dktor nk buat pemantauan Tak sangka btul ari ahad bru ni jer bby msih lagi songsang.. alhamdulillah kmaring cek dh masuk laluan.. tpi tu laa msuk lalue teruss dia nk kluarr.. smngat btul dik baby nihh yea Berharap sy dngan baby di permudahkan sngala urusan n sentiasa dalam keadaan sihat dan d jauhi sgala masalah pnyakit komplikasi Aminnm ya rabbal.. Utk mereka yg sudi mmbaca post sy ni.. sy doakan urusan bersalin anda smua dipermudhakan.. untk baby mereka songsang cuba n cuba buat senaman n duk dalam keadaan sujud dada rapat ke bwah.. buat slama 10mnt atau stakat mampu.. buat biar kerap dalam sehari tuu.. yg petim niat tu.. sy bby songsang dari 27minggu lagi.. kmaring bru btul2 dia msuk laluan.. ari2 sy akan buat senaman wlau xkerap.. n bnyak kan berehat dn brjalan serta jngan emosi sngat.. n tangan kita klau bleh kerap kan pengan prut ke bwah.. biar bby rasa kehangatan tngan kita.. kurangkan ltak tngan d bahgian prut kiri kanan.. krana tu bby suka duk melintang.. sy dulu suka sngat pngan camtuu.. apa2 pum kita ikhtiar sis.. mintak jauh czer.. lbih baek normal

8 Balas

tq semua yg mndoakan sy.. alhamdulillah sy dh slamat brsalin scara normal 27/7.. sy dh bleh blik umah.. bby jer msih duk lam wad.. doakan bby sy supaya dpat cpat kluar dari wad yea..

1mo ago

bby sy prem 32m 6ari.. berat bby 2.3kilo.. bby ok takda masalah... cuma kena tunggu abiskan ubat antibiotik slama 5ari.. sbb sy ada gbs

Semoga semuanya baik baik dan dipermudahkan untuk awak. Doakan saya juga yaa agar dipermudahkan perjalanan bersalin saya nanti ♥️

sama la dengan saya sis sekrang te gah 32 minggu 5 hri kena admit wad sbb leaking....sekarang dalam pemantauan.2 hri dh kat wad

Mudahan Allah kurniakan kelahiran yg selamat

Semoga dipermudahkan urusan. Aamiin 🤲🏻

moga dipermudahkan dan doa banyak banyak

semoga dipermudahkan ♥️

Aamiin