Baby Songsang

Hi ada tak mcm sy, due 22/10 skrg dh 34w 3d tp baby masih songsang. kepala dia belah kiri. sy risau sgt2 kalau dh 36w nnti baby x masuk laluan lagi. Sy dh buat sujud lama tp sama je. Ada x apa2 tips lagi utk baby turun masuk laluan. Ni ank 1st klau boleh biarlah brsalin scra normal. #help

1 Balas

Banyakkan bercangkung serta bersujud . Senaman butterfly dan ketuk ketampi pun membantu (taklarat minta suami pegangkan) . Sambil baca zikir yunus usap perut , dipermudahkan , pujuk baby masuk kelaluan dan keluar sihatnya . Banyakkan berdoa . InsyaaAllah