Hai mommies..ada tak yg prnah alami msalah uri rendah.. Nak mnta pndapat tntang uri rendah?

#skadar brtnya

2 Balas

sy pnh mengalaminya..sy pp type 3.. bersalin pd 34 minggu..mcm jika alami uri rendah@ plasenta previa ni puan kena bykkn bedrest tw..jgn angkat berat2.. kena puasa dr bersm suami sbb jika bleeding bhya pd nywa ibu dan anaknya... jgn brdiri lm2 dan byk jln tw...kena rest je..angkt bby orglain atau kalau ada anak buah dh bsr pn xblh dukung juga tw..bhya .. kena sntiasa positive dan jgn stress2 k.. mg dpmudahkan segalanya..aamiin

Haritu wkt 22w uri saya rendah.. mula2 keluar coklat2 lps tu drh fresh blood.. terus warded.. keluar msk wad smp 24w.. Lps tu da stop.. sbb uri naik balik. Kne bedrest, blh buat keja kcuali pergi tandas, xblh jln byk, naik tangga, stress dan bersama suami.. sy kena sbb stress.. sbb xpnh jatuh dan xbersama suami pn wkt turun drh tu

2y ago

trima kasih reply