Bersama semasa hamil

Hi sis2 semua.. Maaf soalan agak berbaur sensitif. Tapi tetap nak tanya.. Sy baru je berkahwin dan rezeki hamil awal. Sekarang dah 8 minggu. Just nk tanya, normal ke masa hamil, kurang pelincir semulajadi yg dihasilkan semasa bersama suami?.. Sebab terasa sangat kering dan tak selesa berbanding sebelum hamil..

2 Balas

Kalau boleh di awal kehamilan, elak kan bersama suami. Itu pesanan nurse yg pernah saya tanya... atau pun boleh bersama tpi jgn terlalu lasak.

Yup normal