family planning

hi sis2, nak tnya.. sepa sini ada pengalaman mnggunakan postinor 2? actualy, semalam sy dah mkn 2 bji pil postinor. dah bila ptg, kluar darah coklat. then bsok dia dah xde. mslh dia skrg, suami minta lg td. perlu kah sy makan lg pil tsbut? tq.

2 Balas

Sy pnh mkn..tp dlm sbln limit 4 pil je xslh blh mkn..bila btl2 emegncy jika trlepas dlm or ms guna sarung air mani trkluar dr sarung jika trlalu byk uncontrol bru mkn. Bkn saje pancut je nak makan sbb dia ada side effect kalau amik kerap

4y ago

agak2 bila next period ?

Postinor tu emergency pill. Tak boleh makan selalu. Kenapa tak ambik pil perancang je?