Hari tu ade keluar darah coklat.. 21/4/2024 hari ahad... Abis darah coklat... 5hari... Tu normal ke

Sis sye nk tahu... Sbb sye dah lama x dtg bulan merah.. Normal ke... Sye takut...

1 Balas

Awk ada masalah period ke sblm2 ni? …sy pernh la period cmtu, tp bkn jnis lama xdtg period..cuma dlm setahun tu akn ada drh period wrna coklat dlm 3-4hri cmtu..xde drh merah..tp next month drh period kuar mcm biasa….situasi awk xpasti

2mo ago

X ade juga sis baru je