Obesity bmi 41.5

Hi sis semua. Ada ke yg obesity bmi lebih 40 masa pregnant? Tak sangkut gdm. Tiada masalah kesihatan. Tp dr ada nak refer ke hospital pada 30 weeks. Details dia tulis MORBID OBESITY. Nanti dr check apa je kt hospital ya? Ada kemungkinan ke kena bersalin awal? Tertanya tanya and risau juga nk tggu appt ni🀭 mari la share2 jika ada pengalaman yeee

1 Balas

xyah risau. cuma jumpa doctor je and scan, tgok berat bby. kalau normal on track xperlu bersalin awal atau czer. kalau bby besar or kecik doctor akan bagi date utk bersalin.

1y ago

I see. Okay sis. Thanksss share hihi