sakit pingang

sis normall ka kalau sakit pinggang sedangkn kandungan masih awal lagi .. tapi saya pena jatuh tiada kluar darah slpas jatuh tu pingang mula sakit2 .. suda p klinik masa jatuh .. tapi sampi sekarang sakit masih ada

1 Balas

Saya masuk trimester kedua baru ada sakit2 pinggang.. tk pasti sbb awk sakit lps jatuh kan.. aritu doktor ckp apa.. klu sakit sngt beepanjangan baik jmpa doktor lg.. bgtau bebetul kat doktor sakit mcm mana.. semoga dipermudahkn ya urusannya sis