gusi

Sis nak tnye... Mmg normal ke gusi bedarah terok waktu pregnant... Gusi naik bengkak... Hurmm... Mcm mne nk buat ye

9 Balas

normal. berus gigi perlahan. and 2-3 kali sehari. untuk elak bakteria. kalau sy dlu msa 5 bln. skrg syukur tak ada lagi bdarah

Sama Saya pn sis .. bila gusi selalu berdarah Saya jd malu bila nk bckp dgn org sbb rasa mulut berbau .

Sayapun gusi berdarah mase buat burus gigi😭,sedih rasa nak elakannya

Pekara biasa sis,saya pun kena sampai buat pembedahan gusi last week..

dlm buku pink ade info pasal gusi brdarah ni

kurang kalsium rse nya..

Kene g klinik sis

Bykkan kalsium

Normal jg