Gusi bengkak

Hi mommies, nak tanya, normal ke kalau pregnant ni gusi jadi bengkak?

3 Balas

Bnykkan minum susu sis.spnjg kita hamil bayi akan ambil separuh dari kalsium tubuh badan kita tmsuk gigi pun.So amalkan minum susu mgndung hari2.

1y ago

Saya pun xblh.tp sy pkse diri sy untuk minum Sbb sy kesiankan bayi saya mereka perlu kalsium yg ckup untuk mbesar.tu je sy pikir.inshaAllah bila kita niat yg baik Allah mudahkan semua.mcm saya xnk bg loya sgt saya rendam dgn kurma

better puan pergi jump dentist dptkn rawatan kadar segera sblm melarat..mg dpmudahkan segalanya amiin

First trimester ni better pegi jumpa dentist check apa yg patottt . Cuci ke apa ke