Awal pregnant

Hi sis mengndung first bby...baru 5week ..normal ke perut slalu rasa tak selesa..kadang2 sakit kadang2 tak..kadang2 sakit dekat bawah perut tapi kejap jelh...bile bangun tido badan rasa macam demam dan kerap rasa pedih ulu hati#1stimemom #pregnancy

6 Balas

normal sis. sy skrg 25 weeks pun ada once in a while sakit perut tp xde pape pun. hubby ajak g hospital tp xnk la sikit2 nk ke sana kecuali ada keluar blood spot atau betul2 dah sakit sgt. skrg ni selalu cramp kaki and semput mcm x cukup oksigen je😪

3y ago

sama mcm sy..asyik krem je kaki

normal sis.sy pn 1st baby.sy pn bgtu.mula2 risau jg bila jmpa doc specialist mmg normal katanya.stip ibu mgandung mglmi hal yg b'beza ada jg sama.😊

Normal sis.. Dan buat pengetahuan sis, selagi belum bersalin maka macam² ketidakselesaan kita akan alami. Bertabahlah.. this is just the beginning..

Kalau sy dulu normal di awal kehamilan. Rasa mcm sengugut. Tp apa2 pn, tanya doktor utk kepastian. Jgn skip folic acid ya.

Sama sis.. Sy pn bru 5 week sy rasa bnda yg sama. Sentiasa rasa perut tak selesa.. Apa lg semasa baring..

normal sis rahim tengah mengembang tu sis.it,s normal.