tumpang. tanya..

Sis mcm mana nk cantik kn bsp.. ya.. saya makn jaga smapi berat bdn turun. 3kg.. dokte ckp klu tk jaga kne insulin.. ap efek insulin pada baby ya..

1 Balas

Start puasa jam 8mlm.... Pgi esok 2jam sblm g bsp minum air lemon + chia seed... Tgh hari mkn biskut hi-fiber utk alas perut... Lps tu bole mkn tpi kuantiti sikit.... Ptg sejam sblm bsp minum lgi air lemon... Pastu mkn biskut lgi... Last cek bsp mlm... Cube try la..... Ape yg sy dgr efek bby besar je klu kencing manis... Ataw bby xbertahan la.... Kuat kan semangat... Jgn stres2😊😊😊

4y ago

Boleh ke minum sblm gi buat bsp pg? Bukan ke kena puasa dari 10mlm sampai ambil drh 8pg?