Pregnancy

Hi sis ada sini 6 week XDA alahan mual/muntah Tapi Rasa mau makan ja lepastu malam selalu haus dan balik2 ingin kencing

6 Balas

sama kita sis hehe sy pun begitu juga tp sy baru 5 week. sy pun tiada alahan tp mau makan saja. sekejap2 rasa lapar lepastu balik2 mau pg tandas

11mo ago

biasanya alahan akan teruk start 6 weeks, dan akan beransur hilang nak masuk 10/11 weeks. tak hilang sepenuhnya lagi, ada hari dia akan loya, ada hari sis akan happy makan tanpa muntah, enjoy sis minggu alahan, kuatkan diri 💪💪💪

saya pun mula-ii tak dek alahan.. confident je..lps tu masuk 9 minggu muntah-ii sampai warded.. sekrang dh berkurang..

Hm jangan mintak awak. Saya mcm tu haritu, pelik asal la takde alahan, tup2 masuk 8 minggu terus alahan teruk sampai warded.

11mo ago

Faham. Saya ada sejarah miscarriage 3 kali. Bila takde alahan tu mcm2 fikir. Doa yang terbaik. In shaa Allah baby sihat

Saya ada mual2 je alahan tak da..tapi rasa nak makan tak kira masa lapar je..kandungan bru 5week..

sy msuk 8w start alahan ni 😅..sblum ni elok je xde apa2

12mo ago

bgtula muntah wlwpun teda apa yg dimuntah.. kadang xbole bau busuk atau wangi muntah jugaa

normal tu