Sippy cup yang sesuai

Sippy cup yang mana sesuai ..untuk baby 6 bulan yang tidak minum guna botol lansung ..baby hanya direct minum susu guna cup kecil ..

2 Balas

Kami guna cawan biasa dlm sebulan setengah. Lps tu ajar guna straw dgn cawan terbuka. Masuk umur 8 bulan baru nak beli botol straw baby. Tak guna soppy cip sbb ada baca straw lg elok drpd sippy cup

Pada permulaan kami beli sippy cup macam ni. Kena train nak minum, sebab baru lagi makan selalu nya tak reti guna straw