Adakah saya mengandung ?

Hi . since ramai yang update "upt positiv, next step apa yang perlu buat ?" . first time agak confuse nak buat apa kan ? so you guys kira dulu berapa weeks start from last period . 4 weeks ke 7 weeks ke . dah tahu berapa weeks ,pergi scan pulak . bila scan ni kite boleh tahu jugak berapa weeks tapi better kira dulu lah ? next ,pergi klinik . sesetengah klinik nak dokumen lain-ii 9so better call klinik dulu sebelom pergi . nak bagitahu family ? kalau saya ,bila kandungan dah besar around 5 / 6 month baru bagitahu family . nak bagitahu awal-ii takot jadi ape-ii pulak ,kang fake hope pulak . hurmmm , harap dapat membantu serba sedikit utk bakal ibu di luar sana ?

1 Balas

Tq sis for the info. Btw, sy weeks 4 days. Smlm jumpa doc KK untuk confirmation and next 3 weeks boleh scan & buat buku pink. Sy dah informed both parents sbb nak minta dorang doakan..terbgtau awal sbb 1st baby kan huhu excited sikit.