Siapaa due bulan 21/12/2020 kat sini share sikit huhu korang dah ready kerr tu ? #firstbaby

59 Balas

sy 7/12 tapi kna awal plak bersalin baru je lepas jmp doktor o&g xdi..sblm ni dah ready sgt² apabila dgar doktor kata 2minggu lgi clu xbersalin nk induce rsa seram plak cz sblm ni xpernah rsa semua tu walaupun yg ni ank no4 da

3y ago

pengalaman bersalin lain2 kn utk setiap ank... semoga dipermudahkan segala nya.

Due saya 22/12. Tapi saya takboleh lebih due. kalau sebelum tu belum bersalin jugak, 21/12 saya mesti dah admit ward, sebab masa saya 19 weeks saya pernah keluar darah. doktor takut apa2 risiko. 21/12 itu tarikh lahir saya..

16/12/20 dah bersedia mental dan fizikal tp berdebar tu tetap ada.. wlupun dah bnyak kali bersalin.. doa bnyak zikir banyak2 angap laa yg kita sedang berjuang jihad fisabilillah.. inshaallah semua nya akan di permudahkan..

20/12/20....brg baby dh siap packing ..tgl brg mummy je belum and ade yg tk beli pun lagi sbb sebuk dgn brg baby je smpai lupa hak mummy 😅 tu pun masih rasa brg baby tk ckup lagi 😭#firstbaby!

17.12...alhamdulillah semua dah siap,nk tunggu baby keluar je☺️... Ank ke3..moge semua mama2 selamat melahirkn baby dengan selamat dan dipermudahkn🤲

sy due 21/12/20 🙋🙋🙋 tp sbb gdm tpksa bsalin awal on 38weeks... skg 35weeks.. wish me luck mommies for another 3weeks...🤗

sis dah bslin x? berat bby brpa ye ? sbp saya ada bca komen sis bby kcik dri usia smsa hamil, sbp skrg saya pun mglmi situasi yg sama 😌

3y ago

induce ke sis? czer or normal, maaf byk tnya .

Kt sama due 21/12/2020🙋🏻‍♀️x sabar rasanya.....Moga kt semua dpermudahkan & dlancarkan proses bsalin ya moms🙏🏻

4y ago

huhu semoga urusan sis jugak dipermudahkan 😊

sy 28/12, inshaallah ..barang baru je pack hrini tak masuk kreta lgi.. inshaallah semoga dipermudahkan

sy 23/12 huhu brg baby 80% siap..brg2 mama je belum siap lg.moga2 dipermudahkan urusan bakal2 ibu 😬