D&C

Siapa² yg ada pengalaman d&c boleh saya tahu anggaran kos jika buat di klinik swasta . Dan siapa yg duduk area nilai negeri sembilan . Boleh beritahu saya klinik yg buat d&c . Terima kasih

6 Balas

Hi sis. Saya duduk Nilai. Last time buat D&C masa Dec 2019 tp sy buat kat KPJ Seremban. Cost RM1.9k. Dtg pagi, operation pagi, petang balik.

Ooo... Abortion ke.. Elok admit kt mana hosp private atau kerajaan.. Takut2 tertinggal pulak sisa2 darah.. Jgn sbrg pilih tempat..

D&C after miscarriage. Klinik swasta xsure berapa. Pernah buat di hospital kerajaan. Ada la kira2 9 tahun lepas.

Sy area kelantan Checkup sehari sblm dnc Dnc Checkup 2weeks lps dnc Rm2850

Saya pernah buat d&c anggaran dlm rm1500... Tp area Puchong la

7mo ago

puchong di mana ya sis

k