any idea

siapa2 tahu tak nak hilangkn hitam di bahagian siku lutut and buku lali , masa sya mengdung bahagian leher and ketiak hitam sangat now dah hilang tp bhgian lain pula timbul hitam , any idea

5 Balas

Sy pun camtu hitam at celah² rsa down sngat..pastu hubby ada tegur plk lagi la down😖rsa huduh nye diri ini 🤧 tpi skang da okey.. Habis pantang semua hitam² tu da hilang 😂Cuma grisan at perut x hilang smpai skang 😅

no worries mommy lpas beranak selalu nya akan hilang. selalunya sbb pembawakan budak ni😘

pkai scrub dan kemudian losyen.. cri losyen yg brtndak sbg pencerahan.

Tgu lpas hbis brnak.. nti akan kembali normal..

Lepas beranak hitam tu Pelan2 akan hilang