Hello semua, mau tanya Air kencing anak saya 7bulan ada tompok warna oren..Normal juga kah tu?

Kadang ada,kadang tiada tompok oren di kecing anak saya tu..Risau pula sy..

Hello semua, mau tanya Air kencing anak saya 7bulan ada tompok warna oren..Normal juga kah tu?
1 Balas

ada bg ank ckup susu dan air kosong tak ek?? make sure bby kekal hydrate supaya tidak alami hydration..nk2 skrng cuaca tak menentu kejap pns n hujan..kekdg kurang air dlm bdn pn blh sbbkn kencing kuning dan pekat..mg dpmudahkan segalanya aamiin

3mo ago

Trima ksih sis da bgi saran n bls..Syukur skg kencing bby sy tak da mcm tu lagi😊..