perut gatal di kehamilan 11mggu

siapa yg senasib dgn saya ye..kehamilan bru 11minggu,tp perut dah gatal dan mcm ade bintat..biase klu kulit meregang yg akan gatal kan..normal ke mcm ni..

2 Balas

Saya pernah jadi jgk..perut nk merenggang tu..saya guna bio oil..tiap malam sapu..gtal je sapu.

5y ago

oo..saya ingatkan kalau da masuk trimester kedua, baru alami regangan ni..ok..nanti saya nak standby la bio oil juge..

Sapu lotion cocoa butter or bio oil sayang nanti jadi stretch marks 😆