due date

Siapa yg pernah terlebih due date dia?? cuba share pengalaman korang ketika bersalin lebih due date?? lahiran secara normal ke macam mana???

15 Balas

sy pn overdue 4hari.doc bagi date admit 10hari dari due sebenar.tp hari ke4 baby dah keluar.chill2 je...mmg stress bila overdue tp jgn fikir sgt.baby ada timing dia sendiri bila nk keluar.so trust in Allah's plan and trust your baby.bersalin normal or c-section bukan persoalan.yg penting baby n mummy sihat & selamat.