Implantasi bleeding?

Hr ni sepatutnya sya period. Td pagi ada keluar spotting mcm period nak mula tu. Tp bila pakai pad dan smpai ke petang ni x keluar pun period. Blh jd implantation bleeding ke? Nak tnya bila boleh test upt. Mlm ni or kena buat test esok pg?

6 Balas

Biasa air kencing bila2 pon, kalau pregnant, hcg akan pick up jugak kat UPT kit tu. Cuma samar kalau baru lagi pregnant/baru delay period sehari. Kalau kit upt byk, test je.

boleh test pagi, kalau samar boleh buat selepas 48 jam lagi. kalau samar juga double line boleh test lg 48 jam seterusnya. insyaAllah terang dh tu. makan folic acid sentiasa

saya pirod 7/1 - 10/1 pada 16/1 upt jadi positif sebab perut saya cramp belah kiri bawah , ada saya pragnant?

Sy cek upt sehari awal nk period. Alhamdulillah +ve. Now dah 4w6d. Sy doakan awk ada rezeki yg sama jgk.

Sy baru buat pagi ni. Sama kes macam sis. Lewat period satu hari. Naik dua line

Pagi. Bila kencing pertama selepas bangun tidur malam.