Nak tanya

Siapa yang bersalin musim pkp ni, korang ada amik confinement lady / bidan tak? Risau jugak sbb taktau sejarah perjalanan dia macam mana. Tapi ni anak 1st tk berapa tahu bab bab pantang ni, my mom pn tk reti nk urut2 ?

1 Balas

saya bersalin bulan 5 haritu, baby first juga, pantang sendiri je, pasal urut badan tu takyah risau, bila2 pun boleh urut dan seeloknya 3x urut, nak urut seawal lepas bersalin pun lagi baik, ramai je tukang/bidan urut cam2 pakej ada, ikut kemampuan masing2