confinement lady

Salam mmy smua saya nk tanye, perlu tak amek pakej bidan masa lepas pantang ni.. Mmy ramai amek pakej yg berapa hari ye yg rasa okay cukup dah.. Area kota tinggi ada tk suggestion?

3 Balas

3 hari pun cukup atau bayar upah urut dan bertungku je yang lain kalau ada peralatan buat sendiri dulu macam sebelum bidan dtg urut tu mandi dulu air herba , lulur . Beli sendiri lulur , uncang herba tu , tungku pun kalau ada sendiri lagi bagus . Saya masa tu jumpa paling murah kat area batu caves 450 3 hari . Sekarang kl 3 hari semua dekat 700

4y ago

Tu lah kadang takut nak ambil pakej yang mahal . Takut tak okay

bole request any confinement terbaik di kelantan?

Mommy dok kota ke skrg

4y ago

Semoga dipermudahkan...moga dgn kehadiran anak,kehidupan kte lebih baik