susu untuk ibu

siapa tau susu yg elok untuk ibu hb low? yg bajet tk terlalu mhl😞nk beli callamilk tu tapi sy tkmampu nk beli jadi susu apa yg sy perlu beli dlm bajet yg murah?brangan baby/ibu pon tk beli pape lagi sbb skrng duit hnya ckup2 mkn..perlu catu dulu..skrng sy hnya mkn ubat klinik bagi shja..tk mampu nk beli lain..ngidam pon trpksa tahan..

2 Balas

minum susu full cream biasa pun ok sis. beli fernleaf bagus gula tak tinggi + makan kurma.

1y ago

kalau ada lebih boleh beli buah jambu batu, buah naga. lebihkan sayur2 hijau. sesekali makan hati ayam & kerang. makan real food je sis murah. haritu hb saya pun turun sampai 9.2 skrg alhamdulillah naik 11.6 dah.

mkn hati ayam pon boleh.