antenatal class

Siapa tahu dia area Johor bahru kat mana Ada buat antenatal kelas?

3 Balas

Sis dh try col private hsptl yg brdekatan?? If dorg ada buat kelas antenatal dlm ms trdekat or bln yg akn dtg? Mcm sy ritu area slngor ni pegi ke private hsptl dorg ada anjurkan kelas antenatal..cer sis try col all private hsptl yg ada di jb tnye ttg ini 😉✌mne tahu ada rzki nti blh trus register .. mg d pmudahkn segalanya..Allahuma aamiin..

5y ago

Sm2 😉✌

Kat kk kempas ada je kelas free. Cuma tambah duit makan rm5

5y ago

OK. Terima kasih ya atas infonya 😊

Boleh try yang ini sis

5y ago

OK. Terima kasih ya atas infonya 😊