Stretch Mark

Siapa tahu cara hilangkang stretch mark kat perut after bersalin nanti? Boleh bagi tips tak?

1 Balas

Hehe... stretch mark tu susah nak hilang or almost takkan hilang. Stretch mark tu terjadi sebab ibu mengalami berat badan yg naik secara mendadak. Sebab tu, kena buat exercise. Pergi gym atau jogging sblum munculnya stretch mark itu. 😋

4y ago

4kg naik dalam 2 3 hari ke the whole pregnancy 9 bulan cuma naik 4kg? Exercise tak ni?