menghitung hari

siapa sini yg tngah tnggu hAri semoga semuanya mudah bersalin 😊..dekat² due ni la stress sebenarnya sebab hati ni sensitif sngt tapi sabar jelah..Xtahu lgi berpantang di mna husband Xbagi berpantang sndiri tpi kat rumh fmly ni tertekan sngt ada ja salah ,mentua nk jaga tapi sya segan😌. semoga sya dan baby sihat nnti sya risau sebab sepanjang prgnant stress ada ja jadi mslah di mata kluarga😔.. #firstbaby #duedate31/10/2020

menghitung hari
35 Balas

Best nya semog siapa yang bersalin akan datang dipermudahkan segala urusan nya yer✨aminn