Set bersalin Anugerah

Hi siapa sini pernah guna set bersalin Anugerah? Ok ke? bagi pendapat sikit..

8 Balas

Actualy produk Anugerah berasaskan bacaan ayat2 suci Al-Quran. Yela, org lepas bersalin ni macam2 boleh jadi. Dengan hormon yang x stabil lagi. takut juga terkena Baby Blues (meroyan). SO mmg bagus lah produk ni kalau nak cuba..

Best... seriusly sgt suka dgn losyen dia.. sgtmenenangkan. saya pakai lepas mandi kat perut sebelum pakai benkung. Memang best, bile pakai tu, selain wangi die ade rase berangin dan panas yg x keterlaluan. Just nice la..

Masa pantang saya pakai losyen anugerah yg bau apple tu. wangi and best sgt! Bila bau je losyen tu teringat kenangan indah baru dapat baby 🥰

Sy ada pakai set bersalin anugerah.. Memang best. Tekstur losyen dia lembut, halus pastu x melekit. Cepat je menyerap dlm kulit.. Memang terbaik

Untuk orang yang tidak suka berbau busuk ketika berpantang, set berpantang anugerah ni mmg sesuai lah. Sebab bau dia segar je and sedap..

Set bersalin Anugerah ni mmg menepati apa yg saya nak.. Harga die sangat berpatutan dan antara yg murah bile dicompare kan ngan yg lain.

Pernah pakai set bersalin anugerah ni...so far okay takde apa-apa problem..saya suka losyen dia...segar and berangin

Boleh beli ni ,tgh pening jugak nk guna set ape