Wajib atau tidak scan untuk tengok jantung baby?

Siapa sini mommy yang tak scan untuk tengok jantung baby terus buat buku pink? Wajib ke untuk scan?

2 Balas

Hai sis, tidak wajib sbb doktor government tak suruh kita scan di swasta atau dia sendiri pun tak scan kita sebelum buka buku sbb nanti dah buka buku baru scan. If nak jimat duit tunggu je sis sampai waktu scan di kerajaan. Saya 8w 2d pun tak scan lagi sbb nak jimat duit (free), tgh tunggu 10w 1d baru buka buku.

3y ago

terima kasih sharing 🌹

saya x scan pun biasa 10 weeks baru ada jantung..sebab masa buka buku nnti doktor akan scan balik...tp nak scan pun x masalah..