Due date January 2020..

Siapa yg dah start berdebar debar? Lagi2 kalau anak sulung ni.... Semoga dipermudahkan untuk momy momy semua.. #due14january2020

Due date January 2020..
61 Balas

34 minggu🤗 due 25/1/20.. Ank ke5🤗 skg ni sdang brtarung dgn mcm2 sakit😆 sakit belakang, pinggang, punggung, tp xpe, tnggal beberapa minggu je lg🤗 sy cuba nikmati kesakitan dgn senyuman😍, x lama lg kita ada org bru dlm keluarga 😍😍

Due date kita sama, tp kalau ikot awl first bby bab kata org time birthdays kita 0501 🥰 tp tula skrg tk debar apa2 pun sibuk lg fikir kelaparan hahahhaa asik nk mkn je hehe

24/1/2020..berdebar jgk.Skrg asyik sakit kt tulang punggung tu je..xtau la memg mcm ni ke ap..jauh lg due tu.. risau nk hadapi hari smpai due tu..lama nya lg😫😪

Due 13 jan. Risau sgt baby kuar terawal sbb nak uruskan ank sulung msuk drjah 1😅Nk uruskan yuran n buku2 lgi. So doa2 baby kuar ikut due date but not overdue😁

4y ago

Skrg br 36w baby dh 3 kilo lebih,, klu tgu lg lame doc ckp lg bsr.. Ahh ade gdm,, risau ank2 dh nk mule sek plak..

Due 26/01/20..sama berdebar yakmat but at the same time rasa excited nak jumpa babyy 😍 moga kita semua dipermudahkan bersalin yaa 😘

Sy pon berdebar.. Moga2 xbersalin awal.. Hrp sgt bersalin ikut due date 29/1.. Aamiin.. Semoga kt semua dipermudahkan proses bersalin nnt ye..

4y ago

Sme la kite

Sy due 13 jan..tp mnggu ni nk jmp doktor Kat o&g doktor akan decide boleh tgg due or kena deliver early sbb gdm on diet control 😁😁

4y ago

😁😁

Baby n0 3..due 20/2/2020...klaw ik0t abg² yew.. 38 minggu da bersalin..sekrang da 31 minggu.. 😁

Mmg berdebar sangat,3/1/2020 mudah mudahan semuanya dipermudahkan untuk kita ibu2 semua...Aamiin

insya allah 23.1...ikut kan abg n kakak dia,38mggu dh bersalin...skg sya dh 35mggu.