39w 3d masih belum ada tanda

Siapa sini dah 39w+ still takde tanda? Dah bjalan byk and exercise, latest checkup still takde bukaan. Lepastu nak tanya rasa contraction tu mcm mana ye. Org kata sakit perut. Tp sakit perut yg mcm mana?

2 Balas

🙋🏻‍♀️ 39w2d Xde tanda2 juga.. dia sakit perut mengeras sampai ke bhgn pinggang.. kalau makin kerap setiap 10min boleh pergi ke hosp check bukaan..

2y ago

Thank u Sis. Dah bersalin ke? Kalau masih menunggu macam saya, harap dipermudahkan proses bersalin nanti. Aminx44