39w 3d masih belum ada tanda

Siapa sini dah 39w+ still takde tanda? Dah bjalan byk and exercise, latest checkup still takde bukaan. Lepastu nak tanya rasa contraction tu mcm mana ye. Org kata sakit perut. Tp sakit perut yg mcm mana?

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

macam saya dulu tu,dah 39 weeks blum ada tanda2 lagi,contraction tu sakit dia tak berhenti,dia mengeras tapi sakit bukan macam sakit biasa,kalau contraction tak berhenti,dah nak melahirkan tu

7mo ago

ya sbelum due date,saya dlu kluar pendarahan

🙋🏻‍♀️ 39w2d Xde tanda2 juga.. dia sakit perut mengeras sampai ke bhgn pinggang.. kalau makin kerap setiap 10min boleh pergi ke hosp check bukaan..

7mo ago

Thank u Sis. Dah bersalin ke? Kalau masih menunggu macam saya, harap dipermudahkan proses bersalin nanti. Aminx44