Jus mamariam

Siapa sini amalkan jus mamariam? Bagus tak ek? Saya 5weeks preggy asyik rasa ngntok lesu je. Ingatkan nk try jus mamariam. Atau ada apa2 suggestion?

2 Balas

Saya bace kt fb doktr emelda, dia tak galakkan. Saya dlu amalkan jus mamariam sebelum mengandung, tak beri kesan sangat pada saya. Tak tahu la kalau mase mengandung is better.

sy dah cuba masa ngandung tapi x jalan...ingt nak kurangkn alahan n nak tmbh drah...but x jalan jga😅