Simpan ubat dlm faraj

Siapa sini ada pengalaman simpan ubat dalam faraj disebab kan ada kuman pada bahagian dlm faraj,dan sy mau tanya apa punca kuman pada bahagian faraj?

3 Balas

Biasanye jika keputihan terlampau byk akan kene masuk ubat di dalam faraj. Itu mmg normal utk masuk ubat di dalam faraj. Elakkan oral sex. Air liur mengandungi bakteria yg boleh sbbkan keputihan @ lain2.

kadang2 sebab hormon mengandung,kadang2 sebab x lap kering bahagian vagina lepas kencing,kadang2 sbb pemakanan sy dua kali dh pakai ubat insert tu tp ok dh skrg kurgkan manis sngt,masin sngt biasa2 je

sya ada pglmn, dsebabkn kputihn byk #TAPsupermoms #TAPactiveusers