FPP pakej Hospital Kerajaan

Hi, siapa sini ada pengalaman bersalin guna pakej FPP hospital kerajaan? Klu bersalin baby kembar, charge double ke mcm mana? ? Berbaloi tak rasa2 nya klu compare dgn private hospital..

5 Balas

Sis dah decide ke bersalin swasta ke atau amik pakej FPP kat gov ? Saya pun pregnant twin and call hospital swasta and gov tapi gov tak amik kembar kalau pakej FPP kat tempat saya la , so kira harga biasa lebih kurang ja dengan swasta dalam 4k ke bawah if bersalin kembar normal so ni tengah fikir lagi nak bersalin kat mana 😅

4y ago

Kat hospital swasta area saya ada pakej bersalin so kira harga lebih kurang dengan gov yang tak boleh amik FPP tapi tu untuk bersalin normal if czer jauh beza harganya