Movement baby

Nak tnya la mommy2 semua, memang dah 8 bulan baby punya movement agak slow ke? Ke saya sorang je? Sebab bfore ni baby gerak 10-20 minit baru stop.. tp dah 8 bulan baby gerak sikit, pastu stop.. dekat sejam gerak sikit, pastu stop, kadang smpai sejam lebih baru gerak balik.. btw, gerakan baby cukup 10 dalam 12 jam.. just tak aktif macam selalu.. #34weeks

1 Balas

Janji cukup 10 gerakan dlm 12 jam puan. Kalau puan risau, boleh refer dgn doc.

4y ago

🤗