Baby kurang gerak 39 minggu

Patut terus pergi hospital ke kalau baby kurang gerak? Rasa macam dah dekat 2 jam since 2 petang takde gerakan. Perut pun mengeras. Tapi tadi 4 petang tiba tiba rasa dia tendang sekali dan sedu. Patut ke pantau dulu pergerakan dia tengok cukup tak 10 kick sampai 9 malam? Atau perlu terus ke hospital tak perlu tunggu? #firstbaby

4 Balas

Pendapat saya pun sama. Pergi hospital sis. Jangan tunggu tau. Semoga dipermudahkan urusan

better pergi hosp. ,jgn tunggu da. bahaya, lgpun awak pun da 39w .

sy pun dulu ada kes yg sama. sy pegi hospital terus.

Tolong pergi hospital sis