35 w 2 days

Siapa prnh mengalami sprti sya. Darah bewarna merah sedikit disertai keputihan. Adakah tanda bersalin. Ataupun tanda2 beberapa hari untuk bersalin. #1stimemom

4 Balas

pg hospital sis....sy ank 1st dulu mcm tu jugak...perut tak rs sakit sgt.tp ada rs nk mbuang je....dan ada kluar drh ckt..smpai hospital cek,jalan dah buka dah.

3y ago

ok sis. kluar skli sja. bby pun gerak aktif

Boleh jadi tanda bersalin. Kalau hati tk tenang bila dah hujung 3rd trimester ni digalakkan terus pergi hospital untuk check. Kena sentiasa alert.

pergi hospital sis.. tkut2 tanda2 bersalin...

Selalu keluar ke?

3y ago

🥰