Teka gender

Siapa pernah teka gender baby dgn mengunakan soda bikarbonat? Ada setenggah ibu suka nak tahu dulu sebelum pergi cek dgn doc. Ok siapa yg blm pernah meh sini sis ajarkan caranya ambil 2 cwn bersih. 1 cwn letak soda bikarbonat dlm 1 sudu besar penuh dan 1 cawan lagi isikan dgn air kencing. Tuangkan air kencing tadi sedikit demi sedikit sehingga ianya memberikan reaksi (berbuih seperti air bergas). Sekiranya buih tadi naik byk dan pekat bermakna GIRL dan kalau buih hanya sedikit dan sekejap (BOY)... Yg ini hanya utk seronok2 je, jgn kecam sis. Keputusan tak semestinya accurate (xtepat). Selamat mencuba ???

1 Balas

Wowww hahaha best ni main2

4y ago

Sy dah tak boleh lagi mengandung. Dah last dah time 28 bulan 11 tahun lepas. Dah 3 kali czer. Takleh dah.. tapi, nanti klu2 ada kawan yg ngandung, sy bagi tau. Hehehehehe