Sakit perut sebelah kiri Kandungan 23mggu

Siapa pernah sakit perut sebelah kiri ? sakit mcm dah sampai bulan😢 sakit sanggat.. Siapa tahu kenapa sakit demikian.. Kali pertama sakit mcm tu Dan bagaimana nk hilngkn sakit itu😔mohom pertolongan sbb tengah sakit sekarang..#pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

Saya pernah. Mula mula sakit sikit, pergi klinik dr ckp rahim nk membesar. Sampai ke malam sakit, last2 pergi emergency terus kene warded. Sbb ada mild infections kat usus & dehydrated. Kalau sis rasa sakit sgt, pergi ke hospital n dapatkan rawatan.

Masih sakit lagi tak?