diapers whoopie

Siapa pernah pkai diapers brand whoopie? Pant ? Ok tak? Cepat bocor? Lembut tak?

2 Balas

Tak bocor umur Anak sy 2 tahun.... Sehari 3 pcs saja dia pakai tapi tak lembut

Emm..klu sis nk pling lmbut tuk bby try gune dryper touch..tu lg lmbut dr pampers2 yg lain.. klu trlmbt salin bby nye berak..dia xkn melekat dkt kulit bby n xkn melecet.. kekdgkn kita g klnik q pnjng kan..xpasan ank dh trberak.. so klu gune tu bgus..

5y ago

Oho okies..