Luka jahitan vagina gatal

Hi..siapa pernah mengalami luka jahitan gatal. Gatal mengeyam kejap dtg kejap tak. Tapi kalau gatal tu rase tak senang duduk. Gatal rase sampai bhgian dalam..sy cek takde bau and nanah. Normal ke?

2 Balas

Sy xpenah alami.. tpi dri kakak2 sy.. kalau gatal.. mybe Ada makanan yg sis xboleh mkan.. mcm yg sorang tu xboleh mkn ikan kembung or ikan masin kering ke APA.. dia Akn gatal.. ayam apa smua ok

5y ago

Mungkin sy terlepas pndg..tq..

Benang dh hilang belum? Klau dh.. masuk air suam dlm besen. Masuk gram skit. Kacau2 berendam sekejap..

5y ago

Kalau benang still ade boleh buat?