gender test kit

Hai..ada sape2 pernah try tak benda ni? Nak tahu boy or girl.. Sama tak result dia dgn baby?

gender test kit
13 Balas

Sy tunggu perut 5bln bru try... Ank no 2 kluar line pink.. Cun kluar girl... Ni no 3 hr tu try kler biru kluar.. So doc scan, doktr ckp cntek kangkang luas... Nampak anu... So boy... Hahaha..

4y ago

Sbb klau try awal tkut lain pula jd.. Better try msa 5bln perut tu sbb alat kelamin bby dh smpurna trbntuk...

Test suka2 blh laa kndang2 test kid ni xtepat, baik g scan.... Dktr ckp mn blh test gnder pkai air kencing 😅

Jangan beli membazir.. Sabar tungu scan doc baru betul.. Memang betul x eccurate doc ckp.

Tunggu shja 20 weeks, pergi lah mana2 klinik scan gender rm20 je. Lg blh dipercayai..

4y ago

Murah nye. Tmpt sya 70rm

Jangan beli tak accurate!.. Tipu je benda tu sebab tu kat sini tak jual tak sah.

90% tak boleh dipercayai , tapi kalau nak test untuk suka² boleh lah 🤣

Utk test suka2 nk hiburkan hati bolehlah. Confirmnya belum tentu

Ohh ad ye alat nak tahu baby boy atau girl pakai urine test je ? Waa

4y ago

A ah ada .tp kt farmasi xdk jual lah..kt shoppe ad jual..sb ni dari us..6 weeks dah blh tau..tp xtau la betul ke x

Xsame.. test dpt Girl.. scan jelas nmpk boy 😅

X berapa nk tepat sis. Better buat gender scan