Doa kan Saya :(

siapa pernah bleeding agak teruk smpi kuar ketulan darah tapi doc kata kantung smua okeuyy membesar .. dan doc bagi suntikan kuat kan rahim dan doc sruh tawakal .. masuk hari ini dh dua hari bleeding yang agk banyak .. adakah sya masih ada harapan lagi 😢

Doa kan Saya :(
17 Balas

Stay strong sis!doa banyak2,saya & mummy lain yang membaca ni pun mendoakan sis & kandungan..

3y ago

Terima kasih mommy 😌

saya pernah keluar darah ketul masa preggy late 5 mths

better bed rest la,mcm sy. ...

3y ago

sy xdak keluaq ketul2,darah fresh ja turun,alhamdulillah baby masih baik2 ja

terpaksa mc 2 weeks

semoga Sis dan baby sihat

3y ago

Inshaallah amin ² .. terima kasih atas doa sis dkt sya ..

Perut rasa okay tak awak?

3y ago

Perut ✘ ada rasa apa , okeuyy jerw perut .. cuma pinggang and tulang belakang sakit sgt ya amat .. nak tido ke kiri and ke kanan pown ✘ selesa ..

sma2 😘