Keluar darah masa kandugan 34week 5day

Siapa pernah alami mcm saya , keluar darah masa kandugan baru 34minggu , baby baru 1.8kg doc cakap .. tapi bila scan alhamdulillah baby semua okk dan sihat .. doc ada jugak check utk tgk buka jalan dh 1cm .. saya mintak doc transfer saya ke hospital kerajaan , tapi saya takk pergi sbb ary ini saya rasa drah toe takk keluar dah .. anak dalam kandugan pown aktif tendang .. siapa pernah mcm situasi sya ? perlu ke saya pergi hospital kalau ary ini darah dah takk keluar ??

1 Balas

pergi je lah untuk 2nd opinion. Doktor kerajaan lg ramai dan pelbagai doktor pakar.