Luka czer keluar cecair

Siapa pernah alami macam ni..saya dah 3 mggu bersalin czer,baru harini perasan ade kluar cecair sikit cmni kt hjung jahitan.esok nk g klinik.tp sgt2 takut nk dgr jwpn doktor

Luka czer keluar cecair
2 Balas

sy prnh jadi mcm nie sis lgi bnyk smpai ada bau sikit dgn darah smua.. sy bersalin czer 26/12/23, luka sy baru kering dgn elok baru 1minggu lebih.. ambil masa yg lama jgak sbb luka czer sy sgt panjang.. mak sy ckp yg tu air bisa yg keluar dari kiri kanan luka czer tu nk makin elok sikit tu, kne rajin lap dgn kering bila lepas mandi..

3mo ago

ohh yeke..sis pergi klinik cek x..saye takut la nak g klinik..saye try monitor dlu dan lap kering2 ..tq respond ye

saya dulu pernah jadi , tapi misi ckp normal, tak ingat sbb apa. tapi mmg takut juga la, tapi kejap je la. harap awak mcm saya la . apa pun awak jaga diri , jgn angkat berat2x lagi tau.

3mo ago

okay3 baiklah..anak first ni..byk betul xtahu hehe..